Info sponsoring :

Dit concert word verwezenlijkt door de enthousiaste steun van veel bedrijven en particulieren, die met hun publicitaire sponsoring ons initiatief bijstaan. Door de vraag uit diverse hoek voor het openstellen van kerken voor respectvolle nevenactiviteiten (herbestemming van religieus erfgoed) krijgen wij de kans deze behoeften in te vullen door het organiseren van hoogstaande culturele evenementen.

Naast de sponsoring door zoveel beschermheren, danken wij ook LozerCultureel, de Kerkfabriek St- Petrus Zulte, de Cultuurraad Zulte en de Gemeente Zulte voor hun welwillende medewerking.

Deze culturele manifestatie kadert zich perfect in het initiatief dat werd ontwikkeld, om ondernemers, kunstenaars, erfgoedwerkers, milieuwerkers en beleidsmensen samen te brengen.

 

SPONSORING CONCERT ZULTECULTUREEL

 

> Redenen om te sponsoren:

 U steunt de werking van Zultecultureel en op deze wijze maakt u het ons mogelijk om uitzonderlijke en hoogstaande culturele evenmenten te realiseren.

Het merkimago van uw bedrijf wordt gelinkt aan deze evenementen en door uw steun aan het evenement draagt uw onderneming daadwerkelijk bij om het financieel mogelijk te maken om dit te kunnen realiseren.

Ondanks het feit dat we op geen financiële tegemoetkoming kunnen rekenen van de lokale overheden kunnen we alsnog, mede door uw steun, de prijs van de tickets laag houden om dit concert voor iedereen toegankelijk te maken.

 Door ons te steunen komt u ook op voor ons artistiek en religieus patrimonium. Ons religieus parimonium wordt, als respectvolle nevenbestemming, ook ruimer dan haar oorspronkelijke missie als dusdanig gebruikt. Ook ondersteunen we de artiesten en/of gezelschappen, binnen onze mogelijkheden, verder in het uitbouwen van hun carrière.

 

> Sponsormogelijkheden:

  Als return en als dank voor uw steun legt ZulteCultureel u ook in de watten.

  Sponsoring is mogelijk vanaf 50 euro maar u krijgt er heel wat voor in de plaats:

• Een VIP- kaart/50 euro. Sponsors krijgen voorbehouden plaatsen toegewezen om het concert comfortabel te kunnen bijwonen.

 Een uitnodiging op een special event waar u zal worden op uitgenodigd en the later op het jaar zal worden georganiseerd.

• Op vertoon van uw VIP-kaart kan u na afloop van het concert gratis genieten van hapjes en drankjes aan de bar.

 Bij sponsoring vanaf 100 euro kan u bovendien gebruik maken van de mogelijkheid van publicitaire sponsoring. Uw logo wordt geplaatst in het programmaboekje en op de website: www.Zultecultureel.com. Ook is er een mogelijkheid om uw banner zichtbaar te plaatsen achteraan in de kerk. Op aanvraag wordt u, enkele dagen na afloop van het concert, een genummerd certificaat bezorgd als bewijs van uw sponsoring.

 

  Het bedrag kan overgemaakt worden op rekening: BE33 7370 4833 5446 van ZulteCultureel met vermelding:

  Steun concert Sigiswald Kuijken en het Kuijken Strijkkwartet - 27 maart 2020

  Gelieve  uw publicitair format in PDF door te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  Voor verder contact en verdere inlichtingen kan men zich steeds wenden tot één van de verantwoordelijken van ZulteCultureel of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 • Peter Bral: 0475/984248   Marcel Van Oost: 0470/367393   Filip Meheus

 

 

> SPONSORING | 2020 - 2021

 

    > MET STEUN VAN | 2020 - 2021