Organisatie ZulteCultureel

 

- Peter Bral : 0475/984248  - Marcel Van Oost: 0470/36 73 93 

-  website: www.zultecultureel.com

 - contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TOELICHTING

ZulteCultureel is een feitelijke vereniging opgericht in oktober 2017 met volgende doelstellingen:

Door onze culturele werking willen wij een bijdrage levereb om Zulte in de schijnwerpers te plaatsen.

Alle generaties willen we sensibiliseren, om ze op een positieve wijze in contact te brengen met onze culturele activiteiten en ze vervolgens te ‘triggeren’ om daaraan mee te werken.

Binnen onze mogelijkheden trachten we ons in te zetten op het organiseren en promoten van uitzonderlijke en hoogstaande cultureel geïnspireerde evenementen.

Met geringe middelen ondersteunen we muzikanten, kunstenaars en gezelschappen bij het ontwikkelen van hun projecten en het uitbouwen van hun carrière.

ZulteCultureel stelt zich ook tot doel om wereldwijd en rechtstreeks goede contacten met artiesten te ontwikkelen en te onderhouden. Daarom zetten wij ons in om, belangeloos en enkel ter ondersteuning van de artiesten, onze contacten en onze expertise ter beschikking te stellen in het organiseren van evenementen voor organisaties en bedrijven.

We trachten alles in het werk te stellen om de toegangsprijs laag te houden om onze evenementen voor iedereen toegankelijk te maken. Ondanks het feit dat we, tot vandaag de dag, op geen financiële tegemoetkoming van de lokale en hogere overheden kunnen rekenen, kunnen we onze activiteiten laten doorgaan door de steun van onze enthousiaste sponsors.

We komen ook op voor het artistiek- en religieus geïnspireerd patrimonium dat voor herbestemming vatbaar zijn. Door het organiseren van evenementen kunnen we ons steentje bijdragen om ons patrimonium, geheel of gedeeltelijk, als respectvolle nevenbestemming te helpen invullen.

Het organisatieteam van ZulteCultureel