affichesigiswaldkuijken2021 72dpi

 

De uitzonderlijke omstandigheden die de Coronacrisis met zich meebrengen maakt dat we niet in de mogelijkheid zijn om het concert met Sigiswald Kuijken Kwartet, eerst gepland op 27 maart 2020 en vervolgens verschoven naar 26 maart 2021, te laten doorgaan.

We hebben gewacht in de hoop dat er op het laatste moment toch een mogelijkheid zou bestaan om dit te laten doorgaan maar de berichtgeving van de laatste dagen hebben dit in de wind geslagen.

Het is onze hoop om het concert toch te laten doorgaan het komende jaar, we zijn volop in onderhandeling, maar hebben daar op het moment niet voldoende zicht op of dit wel mogelijk zal zijn.

Er wordt nu met man en macht binnen onze vereniging gewerkt om iedereen persoonlijk op de hoogte te brengen, En voor wat betreft de kaarten die gereserveerd zijn en betaald, deze worden eerstdaags teruggestort.

In de hoop dat we naar de toekomst toe onze activiteiten, naar behoren, kunnen verderzetten. Het zou in ieder geval een eer en genoegen zijn u op onze komende activiteiten te mogen verwelkomen.

 __________________________________________________________________________________________

 

 

 

Hubert Carpentier

“Ik blijf leven

door wat ik achterlaat in je hart.

Ween niet voor wat voorbij is,

maar wel voor wat ik niet meer kan geven.

Lach voor de vreugde en het voorbeeld

wat ik altijd wilde zijn”.

(Hubert Carpentier)

 

Met droefheid hebben we afscheid genomen van Dhr. Hubert Carpentier

(°13 mei 1936- + 6 mei 2020).

 

Hubert was een warme, zeer gedreven, enthousiaste en gewaardeerde medewerker van onze vereniging. Met veel bewondering en respect kijken we terug op de wijze waarop hij met zijn doorzettingsvermogen en moed, de ziekte die hem jarenlang in zijn greep hield, doorstaan heeft.

Zijn ambities voor de toekomst, zijn visie over cultuurbeleving, zijn engagement in de werkgroep “Warm en Stijlvol” en de Cultuurraad van Zulte zullen zonder twijfel, mede door onze vereniging, met zorg levendig, warm maar vooral stijlvol worden verdergezet.

Onze gedachten zijn bij hem, zijn beminde Annie, kinderen, kleinkinderen, zijn naasten en allen die hem dierbaar waren.

  

Het voltallig team ZulteCultureel

 

Annie Guyonnaud - Hubert Carpentier -  Maria Canyigueral

Annie Guyonnaud - Hubert Carpentier - Maria Canyigueral

 

 

Szomora Pál Laszlo - Hubert Carpentier

Szomora Pál Laszlo - Hubert Carpentier

 

 

foto 6991 2 lakatosch

Hubert Carpentier - Roby Lakatos