ANTJE DE BOECK - THOMAS BOODTS

vertolken


George SAND - Frédéric CHOPIN

afficheantjeenthomas web 72dpi

 

Antje De Boeck duikt voor u in briefwisselingen, gedachten en dagboekfragmenten en brengt het verhaal van George Sand (artiestennaam van Amantine Lucile Aurore Dupin) en haar relatie met de componist Frédéric Chopin tot leven.

Thomas Boodts vertolkt aan de piano werken van deze romantische componist, hij speelt op een Pleyel vleugelpiano uit 1846, gelijkaardig aan Chopin's laatste instrument.

Heeft u interesse om deel te nemen aan dit uitzonderlijk evenement dan kan u voor verdere info en reserveringen terecht op onze website: www.ZulteCultureel.com
De plaatsen zijn beperkt. 
We raden dan ook aan om u vooraf in te schrijven.

Vrijdag 26 november 2021
Gaston Martenszaal - Staatsbaan 148 - Zulte
Aanvang: 20u - deuren: 19.30u
Inkom / 15 euro
contact - reservatie:

2021 | Boekingen en contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

__________________________________________________________________________________________________

 

 

SIGISWALD KUIJKEN

brengt met zijn ensemble

het


KUIJKEN STRIJKKWARTET

"De zeven laatste woorden"

- Joseph Hayden -

Nieuwe datum : uitgesteld tot zaterdag 9 april 2022 

Affiche Sigiswald Kuijken 2021

 

 

De uitzonderlijke omstandigheden die de Coronacrisis met zich meebrengen maakt dat we niet in de mogelijkheid zijn om het concert met Sigiswald Kuijken Kwartet, eerst gepland op 27 maart 2020 en vervolgens verschoven naar 26 maart 2021, en dan uiteindelijk op 8 april 2022 zaterdag voor palmzondagt te laten doorgaan.

We hebben gewacht in de hoop dat er op het laatste moment toch een mogelijkheid zou bestaan om dit te laten doorgaan maar de berichtgeving van de laatste dagen hebben dit in de wind geslagen.

Het is onze hoop om het concert toch te laten doorgaan het komende jaar, we zijn volop in onderhandeling, maar hebben daar op het moment niet voldoende zicht op of dit wel mogelijk zal zijn.

Er wordt nu met man en macht binnen onze vereniging gewerkt om iedereen persoonlijk op de hoogte te brengen, En voor wat betreft de kaarten die gereserveerd zijn en betaald, deze worden eerstdaags teruggestort.

 

In de hoop dat we naar de toekomst toe onze activiteiten, naar behoren, kunnen verderzetten. Het zou in ieder geval een eer en genoegen zijn u op onze komende activiteiten te mogen verwelkomen.